Her ses et udpluk af de bestillingsopgaver, jeg har lavet i mit værksted.

Bestillingsopgave : Svend ville give sin kone en bred, let og dekorativ sølvarmbånd, i sølvbryllupsgave. Jeg lavede disse figurer i sølvtråd, som sammen gav et unikt mønster. Isatte chanier og en guldkugle i lukningen. Senere købte Svend en smuk broche der passede til.

Bestillingsopgave: Svend ville give sin kone en bred, let og dekorativ sølvarmbånd, i sølvbryllupsgave. Jeg lavede disse figurer i sølvtråd, som sammen gav et unikt mønster. Isatte chanier og en guldkugle i lukningen. Senere købte Svend en smuk broche der passede til.

Bestillingsopgave : Rustic perlekæde - Jytte kom med sin egen perlekæde, som hun synes var for fin. Jeg lavede 11 små rustikke led og monterede ind i perlekæden. Så matchede den også min Rustic armlænke, som Jytte havde købt forinden.

Bestillingsopgave: Rustic perlekæde - Jytte kom med sin egen perlekæde, som hun synes var for fin. Jeg lavede 11 små rustikke led og monterede ind i perlekæden. Så matchede den også min Rustic armlænke, som Jytte havde købt forinden.

Bestillingsopgave : Malene ønskede sig nogle lange øreringe med sarte ferskenfarvede stenperler. Jeg børstede og oxyderede sølvet, så de passede til stenperlerne.

Bestillingsopgave: Malene ønskede sig nogle lange øreringe med sarte ferskenfarvede stenperler. Jeg børstede og oxyderede sølvet, så de passede til stenperlerne.

Bestillingsopgave : Charlotte ønskede sig en rustik og organisk armlænke. Jeg støbte 3 led, og samlede leddene med  guldringe, af det guld Charlotte selv kom med.

Bestillingsopgave: Charlotte ønskede sig en rustik og organisk armlænke. Jeg støbte 3 led, og samlede leddene med guldringe, af det guld Charlotte selv kom med.

Konfirmationsring : Brit ville give sin datter en ring i konfirmationsgave. Hun medbragte mormors vielsesring, og jeg udhuggede 3 små guldskåle af ringen, og satte sammen med sølvskålene.

Konfirmationsring: Brit ville give sin datter en ring i konfirmationsgave. Hun medbragte mormors vielsesring, og jeg udhuggede 3 små guldskåle af ringen, og satte sammen med sølvskålene.

Bestillingsopgave : Adrian havde denne sjældne sorte koralkugle og noget guld. Vi designede sammen dette elegante herrearmbånd.

Bestillingsopgave: Adrian havde denne sjældne sorte koralkugle og noget guld. Vi designede sammen dette elegante herrearmbånd.

Bestillingsopgave : Tine havde købt en ring med denne smukke gule diamant på auktion på nettet. Jeg smeltede nogle arvede vielsesringe, og lavede en ny rustik, men klassisk ring, til diamanten.

Bestillingsopgave: Tine havde købt en ring med denne smukke gule diamant på auktion på nettet. Jeg smeltede nogle arvede vielsesringe, og lavede en ny rustik, men klassisk ring, til diamanten.